The Lion King

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Lion King

Wauw! Check deze 7 deleted scenes van The Lion King

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Heb je de live-action remake van The Lion King al gezien? Mooi he? Maar Disney heeft nog veel meer Lion King uit de film gesneden om de speelduur kort te houden. Deze 7 deleted scenes zien er zo realistisch, het zouden bijna beelden van echte leeuwen kunnen zijn!

Nieuwe romantische scène tussen Simba en Nala

Vond je de romantische scène tussen Simba en Nala wat aan de korte kant? Niet getreurd want we hebben wat extra gewiste beelden kunnen vinden. Dit hadden we zeker niet willen missen Disney!

Simba heeft last van oprispingen

Simba heeft als welpje moeite om een goede brul te produceren. Maar wist je dat Disney oorspronkelijk dat wilde doortrekken naar de volwassen Simba? Deze beelden laten zien dat Simba na de timeskip nog steeds niet kan brullen. Het klinkt eerder alsof hij oprispingen heeft na het eten van een hele olifant.

Simba ontmoet voor het eerst mensen, maar de timing is niet oké!

Disney had in een vroege versie van het script ook menselijke safaribezoekers geschreven. Een van de testscènes laat de eerste ontmoeting zien, maar het is echt de slechtste timing ooit! Laten we zeggen dat Simba en Nala even intiem wilden zijn. Geen wonder dat Simba zo boos kijkt daarna…

Simba en de leeuwinnen jagen op prooi maar het gaat helemaal fout!

Als de superieure mega realistische versie van The Lion King, kon Disney er niet onderuit om wat écht leeuwengedrag te laten zien. We bedoelen dan natuurlijk het jagen op zebra’s en giraffen en ze op bloederige wijzen opvreten! Maar Disney blijft Disney dus het wordt niet al te bloederig en er gaat niemand echt dood (behalve uiteraard Mufasa). Let ook op de prachtige soundtrack van Hans Zimmer in deze deleted scene.

Nieuwe scène tussen Simba, een witte tijger en een kartonnen doos

Naast Timon en Pumbaa zou Simba nog een vriendje krijgen halverwege de film. De witte tijger Kimba leek echter te veel op een of andere Japanse leeuw, dus besloot Disney om hem uit de uiteindelijke versie te knippen. Maar deze scène met de twee en een kartonnen doos hebben we nog kunnen redden. D’awwww.

Simba en zijn ultieme dieptepunt

Het absolute dieptepunt van The Lion King is ook weggesneden om de film minder duister te maken. In deze scène heeft Simba al zijn vrienden de rug toegekeerd en blijft hij alleen achter met zijn kartonnen doos. Heel triest…

Simba heeft de slappe lach

Tot slot nog een scène waarin Simba de slappe lach heeft. We zullen nooit weten waarom, maar we gokken dat Pumbaa een harde ruft liet of zo.

Oké dus misschien dat een paar scènes niet echt van The Lion King zijn. Dat neemt niet weg dat de realistische beelden van de nieuwe film ons compleet wegblazen en dat we niet kunnen wachten om hem nog een keer te zien! Net als de rest van de wereld want de film breekt alle bioscooprecords. Welke deleted scene van The Lion King is jouw favoriet? En heb je toevallig ook een favoriet Nicolas Cage-kapsel? Ja daar hebben we ook een lijst van gemaakt…

Lees verder