Wat is er gebeurd met Mark-Paul Gosselaar van Saved by the Bell?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat is er gebeurd met Mark-Paul Gosselaar van Saved by the Bell?

Wat is er gebeurd met Mark-Paul Gosselaar van Saved by the Bell?

|
|

Laatste update:

Mark-Paul Gosselaar kennen we natuurlijk als Zack Morris uit Saved by the Bell. Maar hoe gaat het nu met deze Amerikaans-Nederlandse acteur?

‘Onze’ Mark-Paul begon zijn carrière al op vroege leeftijd. Hij had een paar kleine rollen in series zoals Punky Brewster en Charles in Charge, voordat hij auditie deed voor Saved by the Bell. Maar dat was zeker niet het einde van Zach Morris. De nineties serie kreeg ook nog twee films en twee spin-off series.

Na zijn rol in de tienerkomedie kwam Mark-Paul nooit écht meer in de buurt van de fame die Saved by the Bell hem gaf. Toch heeft hij zeker niet stilgezeten. De acteur speelde in meerdere films en series en had zelfs de hoofdrol te pakken in NYPD Blue en Franklin & Bash

In 2019 stond hij weer helemaal in de spotlight met zijn personage Brad Wolgast in The Passage. Helaas stopte deze vampierenserie al na één seizoen en moesten we weer afscheid nemen van Mark-Paul. Maar niet voor lang, want even later had hij alweer een nieuwe hoofdrol te pakken in de Black-Ish spin-off Mixed-Ish.

We hebben een podcast met kijktips!

Comeback van Saved by the Bell?

De originele cast van Saved by the Bell ging in 2015 op bezoek bij Jimmy Fallon. In de Tonight Show zagen we dat er een nieuwe leerling kwam op Bayside High, de talkshow-host himself. Het publiek was super enthousiast om Zach, Slater en Kelly terug te zien.

Gelukkig hoefden de fans van de serie maar even te wachten en daar was dan de echte reboot! Mark-Paul keerde vorig jaar terug als Zach samen met de rest van de originele cast. Alleen Dustin ‘Screech’ Diamond ontbrak. Hij overleed begin dit jaar aan longkanker. De makers hebben wel overwogen om hem terug te brengen in het tweede seizoen van de reboot.

Druk liefdesleven

Inmiddels is Mark-Paul gesetteld, maar daarvoor had hij een druk liefdesleven. Zo vertelde hij ooit in een interview dat hij gedatet heeft met zijn drie vrouwelijke mede-sterren van Saved by the Bell, Lark Voorhies, Tiffani Thiessen en Elizabeth Berkley. Op verschillende momenten uiteraard! Geen wonder dat hij het daar zo leuk vond!

Hij is in 1996 getrouwd met Lisa Ann Russell en ze kregen samen twee kinderen, Michael en Ava. Na een huwelijk van 14 jaar besloten ze om uit elkaar te gaan. In 2012 stapte hij opnieuw in het huwelijksbootje. Dit keer met Catriona McGinn. Ook zij kregen samen twee kinderen, Dekker en Lachlyn. En niet te vergeten: Mark-Paul is de trotse eigenaar van zijn hondje Piper! Aww…

De komende tijd zullen we waarschijnlijk weer meer gaan zien van Mark-Paul Gosselaar, want met de vernieuwde Saved by the Bell staat hij weer helemaal op de kaart. Dit is hoe het nu gaat met de andere Saved by the Bell-castleden!

Lees verder