Mario Lopez in Saved by the Bell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mario Lopez in Saved by the Bell

Terug naar Bayside High in nieuwe trailer Saved by the Bell-vervolg!

|
|

Laatste update:

In de vorige trailer voor de langverwachte Saved by the Bell-reboot - tevens een vervolg op de originele tiener-cultserie - zagen we helaas géén Zack en dat geldt ook voor de nieuwe trailer. Maar... daar krijgen we gelukkig wel meer dan genoeg Slater en Jessica voor terug!

AC Slater (Mario Lopez) is nu de gymleraar van Bayside High - niet heel verrassend - en Jessie Spano (Elizabeth Berkley) bekleedt zo te zien ook een of andere functie op school! Anyway: kijk zelf maar en voel de nostalgie!

Waar gaat de Saved by the Bell-reboot over?

In de nieuwe Saved by the Bell-afleveringen zien we Zack Morris als gouverneur. Helaas is hij in de problemen gekomen omdat hij te veel middelbare scholen heeft gesloten. Als oplossing stuurt hij de getroffen leerlingen naar de best presterende scholen in de staat, waaronder zijn oude school: Bayside High. En daar zitten ook enkele kids van de originele cast op!

Hoe, wat, wanneer?

De Saved by the Bell-reboot is bedoeld voor de nieuwe Amerikaanse streamingdienst Peacock. Er is helaas nog geen releasedate. Maar, als 'ie er wel was: dan nog blijft het onduidelijk of en wanneer we de reboot dan in Nederland (legaal) kunnen bekijken. We houden je hoe dan ook op de hoogte. Benieuwd hoe het tegenwoordig met de oude cast gaat? Wij zochten het voor je uit!

Lees verder