Saved By The Bell gaat verder zonder Lisa en Screech!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saved By The Bell gaat verder zonder Lisa en Screech!

Trailer! De eerste beelden van de Saved by the Bell-reboot

|
|

Laatste update:

Wat hebben we enorm veel zin in die Saved by the Bell-reboot! Een van onze favoriete tienerseries ooit wordt gewoon in een nieuw jasje gestoken. Vandaag laten we je zien hoe dat eruit ziet. We hebben namelijk de eerste teaser trailer van de Saved by the Bell-reboot voor je!

Hier gaat de Saved by the Bell-reboot over

In de nieuwe Saved by the Bell-afleveringen zien we Zack Morris als gouverneur. Helaas is hij in de problemen gekomen, omdat hij te veel middelbare scholen heeft gesloten. Als oplossing stuurt hij de getroffen leerlingen naar de best presterende scholen in de staat, waaronder zijn oude school: Bayside High. Aldaar zien we Slater, die uiteraard een baan heeft gescoord als gymleraar. Grappig genoeg kan hij zijn nieuwe leerlingen natuurlijk allerlei mooie verhalen over hun ouders vertellen!

De releasedatum van de Saved by the Bell-reboot

De nieuwe afleveringen van Saved by the Bell zijn later dit jaar te zien op NBC’s streamingdienst Peacock. Hoe en wanneer de reboot in Nederland te zien zal zijn, is nog onduidelijk… Zodra we een releasedatum hebben, hoor je dat natuurlijk echter meteen!

Zack Morris keert terug in Saved by the Bell-reboot

O, en no worries: ondanks dat we ‘m niet zien in bovenstaande teaser trailer is er dus gelukkig wel gewoon een rol voor tieneridool Mark Paul-Gosselaar (Zack Morris) weggelegd in de Saved by the Bell-reboot! Helaas moet de nieuwe serie het wel zonder ‘Screech’ en Lisa Turtle stellen… Hoe het met hen (en de rest van de oude cast) gaat, lees je in dit toplijstje.

Lees verder