Saved By The Bell gaat verder zonder Lisa en Screech!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saved By The Bell gaat verder zonder Lisa en Screech!

Saved By The Bell-reboot zonder ‘Screech’ en Lisa Turtle

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Saved By The Bell krijgt binnenkort een reboot, en we weten in elk geval al welke studenten van Bayside High níet terugkeren!

In The Dr. Oz Show meldt Lark Voorhies, de actrice die Lisa Turtle speelde, dat zij in elk geval niet teruggevraagd is voor de serie.

‘Als ik eerlijk ben, ben ik wel een beetje beledigd en verdrietig dat ik niet ben teruggevraagd voor de serie.’ De carrière van Voorhies zit al een tijdje in het slop; de actrice lijdt aan een bipolaire stoornis en in haar privéleven gaat het ook niet bijzonder goed. In 2012 wilde ze niet meedoen aan een Saved By The Bell-reünie in de talkshow van Jimmy Fallon.

‘Ik besef dat mijn stoornis waarschijnlijk een belangrijke reden is dat ik niet gevraagd ben voor de reboot. Al met al ben ik tóch blij dat ik aan een show heb gewerkt die zo populair is geworden.’

Saved By The Bell

Dustin Diamond, beter bekend als Screech, bellen de makers van de show sowieso niet. Hij publiceerde in 2009 een boek genaamd Behind The Bell, waarin hij zijn oud-collega’s beschuldigde van bizar gedrag in de periode van Saved By The Bell. Later krabbelde hij terug door te zeggen dat zijn ghostwriter de verhalen enorm had overdreven, maar op Screech hoeven we waarschijnlijk niet te rekenen.

Wanneer de reboot precies verschijnt is nog niet bekend. Maar zoals we altijd zeggen: 'Als het lang duurt, wachten we nog wel even.'

Lees verder