Waarom Hope afwezig is in Virgin River: Seizoen 3

Door Redactie
Virgin River Seizoen 3 op Netflix

Afgelopen vrijdag is Virgin River: Seizoen 3 in première gegaan bij Netflix. Maar de trouwe fans zullen het vast al gemerkt hebben: Hope, de burgemeester van het fotogenieke dorpje uit de titel, is niet of nauwelijks te zien in de nieuwe afleveringen. Zij is namelijk afgereisd naar South Carolina om voor haar zieke tante te zorgen. Via FaceTime houdt Hope contact met haar vrienden en familie in Virgin River. Maar volgens showrunner Sue Tenney is die verhaallijn helaas uit nood geboren.

Waarom Hope afwezig is in Virgin River: Seizoen 3

Improviseren

De afwezigheid van Hope in Virgin River: Seizoen 3 is te wijten aan de coronapandemie”, vertelde Sue Tenney afgelopen weekend aan TVLine. “Annette O’Toole (de actrice die Hope speelt, red.) was door de reisbeperkingen niet in staat om de opnames bij te wonen. We moesten dus improviseren.” De showrunner is echter niet ontevreden over het eindresultaat. “Ik ben heel blij met wat we bedacht hebben, het belangrijkste is dat Hope nog altijd een rol speelt in de serie.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Vonken

Hoewel de afwezigheid van Hope een tegenvaller is, is het derde seizoen van Virgin River weer een heerlijke Netflix-reeks om avondenlang bij weg te zwijmelen. De vonken tussen hoofdrolspelers Alexandra Breckenridge (Mel) en Martin Henderson (Jack) spatten er namelijk weer vanaf. Geen wonder dat we Virgin River: Seizoen 3 in onze recensie eerder omschreven als ‘precies wat je nodig hebt na een zware dag op het werk’. Is het al vijf uur?

Win het weekend van je dromen!