Zwijmelen maar: Virgin River - Seizoen 3 staat nu op Netflix

Door Redactie
Alexandra Breckenridge en Martin Henderson in Virgin River Seizoen 3 op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Virgin River: het derde seizoen van deze onweerstaanbare zwijmelserie is nu te zien op Netflix!

Charmeur

In Virgin River verhuist Mel Monroe van het drukke Los Angeles naar het idyllische dorpje uit de titel om daar te gaan werken als doktersassistente. Zij hoopt een nieuwe start te maken na een aangrijpende gebeurtenis. Mel wordt echter niet bepaald gastvrij ontvangen door haar nieuwe werkgever. Maar een ontmoeting met de lokale charmeur Jack, die zo met zijn eigen demonen uit het verleden kampt, kan wel eens het verschil maken…

Cliffhanger

Inmiddels zijn we alweer toe aan het derde seizoen van Virgin River. Dat komt geen moment te vroeg, want het vorige hoofdstuk liet de kijker achter met een dijk van een cliffhanger. Dat de afloop al wordt verraden in de trailer van het nieuwe seizoen, kan de pret nauwelijks drukken. De voornaamste reden om Virgin River te kijken is namelijk de chemie tussen hoofdrolspelers Alexandra Breckenridge en Martin Henderson. En ook in deeltje 3 zullen de vonken er weer vanaf spatten!

Lees ook: De 10 beste romantische series op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Win het weekend van je dromen!