Jerrel, Big Brother

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jerrel, Big Brother

De vriend van Big Brother-Jerrel wordt ernstig bedreigd

|
|

Laatste update:

De vriend van de veelbesproken Big Brother-bewoner Jerrel luidt de noodklok. Hij wordt ernstig bedreigd, zo vertelt hij aan Story, en kan door de angst nauwelijks slapen. Ook krijgt hij maar moeilijk een hap door zijn keel.

Jovanni, zoals het liefje van Jerrel heet, leeft in een soort nachtmerrie. De deelname van Jerrel is omstreden. Hij misdroeg zich een aantal keer, bijvoorbeeld door in het gezicht van medebewoners te boeren, en dat leverde 'm zelfs een waarschuwing van Big Brother op. Kijkers zijn zó boos, dat ze hun woede richting Jovanni sturen. Maar dat gaat aan alle kanten te ver, onthult hij.

We hebben een podcast met kijktips!

Bedreigingen

Een deel van de Big Brother-kijkers zit zich echt groen en geel te ergeren aan de Belgisch-Nederlandse realityshow en gooit er alle frustratie uit. Sommige kijkers gaan echter veel te ver met hun haatposts waardoor de programmamakers zelfs enige tijd de social media-kanalen offline haalden. Jovanni is dus ook slachtoffer van haat en bedreigingen. "Ik word nu elke dag bedreigd. Dat varieert van mensen die me dood wensen tot berichten dat ze mij in elkaar komen slaan."

Niet meer veilig

Jovanni leeft met angst. Hij kan nauwelijks slapen en kan bijna niet meer eten. Jerrel zit ondertussen afgesloten van de buitenwereld en weet dus niet in wat voor ellende zijn vriendje zit. "Als hij zou weten dat onze veiligheid in het geding is, dan zou Jerrel meteen het huis uitgaan", denkt Jovanni. "Ik wil ook niet dat hij straks na zijn deelname niet meer veilig over straat kan. Hij heeft altijd gezegd dat als het tot dit soort dingen zou leiden, het voor hem niet meer hoeft. Als ik hem zou kunnen bereiken om hem alles te vertellen, dan zou hij meteen naar huis komen. Zeker nu het ook zo’n impact heeft op mijn leven."

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.

Lees verder