OMG: Virgin River-Mel was bijna door iemand anders gespeeld

Door Redactie
Virgin River, S1

De eerste twee seizoenen van de romantische Netlifx-reeks Virgin River zijn een ware hit. Toch had het weinig gescheeld of hoofdrolspeelster Mel was door een heel andere actrice gespeeld, zo schemert Alexandra Breckenridge door aan US Weekly.

En laten we heel eerlijk zijn: Virgin River zonder Mel is als yin zonder yang.

Romantisch ten top

Virgin River draait namelijk om het wel en wee van Mel Monroe. Deze verpleegkundige besluit na een heftige gebeurtenis haar vertrouwde omgeving achter zich te laten, en zich opnieuw te vestigen in het kleine stadje Virgin River. Moederziel alleen, althans zonder de mensen die ze kent. Want al snel valt ze op bij de charmante barman Jack Sheridan. Eerst moet Mel nog niets van hem weten, maar zoals dat in een romantische reeks gaat, kruipen ook zij steeds meer naar elkaar toe.

25 geheimen

Genoeg over de reeks, want hoe zit het nu precies met deze actrice? Aan US Weekly deelde Alexandra 25 geheimen die fans niet van haar wisten. Zo houdt ze van de geur van lavendel, speelde ze in 12 pilots in één jaar en had ze ooit een crush op David Bowie. Maar - en dat wisten we dus niet - is ze ten minste vier keer bijna gestopt met acteren om te gaan fotograferen! Tja, moet je nagaan als ze die droom achterna was gegaan...

Virgin River te saai?

Verder onthult ze dat ze nooit had verwacht dat Virgin River zo'n succes zou zijn. "Toen ik de rol van Mel in Virgin River kreeg aangeboden, dacht ik dat het niet spannend genoeg was voor Netflix en dat niemand ernaar zou kijken. Ik had het heel erg mis", blikt de actrice terug. En dat laatste is meer dan waar, want na de enorme cliffhanger aan het einde van seizoen twee wachten fans nu - lichtelijk ongeduldig - op het aankomende derde seizoen.

Helaas weten we nog niet wanneer die gaat verschijnen. De verwachting is rond november/december van 2021. Genoeg tijd om al deze romantische series te bingewatchen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: