Virgin River op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River op Netflix

Maak je klaar voor Virgin River seizoen 3

|
|

Laatste update:

Na het schokkende einde van Virgin River seizoen 2 kón het haast niet anders of er zouden méér afleveringen volgen. Netflix beseft dat ook en kondigt drie weken nadat het tweede seizoen online kwam al een vervolg aan!

Het liefdesdrama Virgin River gaat over kraamvrouw Melinda (Alexandra Breckenridge) die na een persoonlijk drama een nieuwe start wil maken. Ze ruilt het drukke Los Angeles in voor het kleine dorpje Virgin River, maar echte rust vindt ze niet!

Ze wordt verliefd op de getraumatiseerde veteraan Jack (Martin Henderson) die net een scharrel zwanger heeft gemaakt. Jack en Melinda groeien steeds meer naar elkaar toe, maar als kraamvrouw moet ze het kind van haar geliefde bij een andere vrouw op de wereld zetten. Heb je het óóit zo zout gegeten?

Het zal je niet verbazen dat Virgin River een tranentrekkend drama is: véél kijkers gaan enorm goed op de serie.

Virgin River seizoen 3!

Melissa Breckenridge en Martin Henderson bedankten op Twitter alle fans van de serie, en kondigden meteen een derde seizoen aan. Wanneer het precies verschijnt is niet bekend, maar we weten wél dat het derde seizoen uit tien afleveringen bestaat.

Hopelijk horen we binnenkort wanneer Virgin River seizoen 3 te zien is.

Lees verder