First Dates Valentijn Special 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First Dates Valentijn Special 2020

Genieten! De eerste beelden van VIP-editie First Dates zijn héérlijk ongemakkelijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Giel Beelen datet mogelijk 'de liefde van zijn leven', Sipke Jan Bousema wordt gekoppeld aan een oude Tinder-match en Yvonne Coldeweijer is behoorlijk onder de indruk van het uiterlijk van haar date. Ja hoor, de eerste beelden van de VIP-editie van First Dates zijn héérlijk ongemakkelijk. 

Op 14 februari is in de speciale Valentijns Special van First Dates pas te zien hoe de dates van Maik de Boer, Giel Beelen, Yvonne Coldeweijer, Mariska van Kolck en Sipke Jan Bousema zijn gegaan. Maar de eerste beelden beloven niet veel goeds voor die laatste naam. "Wij zijn op Tinder al gematcht", verkondigt Sipkes date heel enthousiast aan de knappe barman Victor. "Dus dit is heel grappig, want ik heb zijn nummer al." Het gezicht van Sipke spreekt daarentegen boekdelen...

Nieuwe liefde

Giel Beelen lijkt er echter wel volledig voor te gaan. Als we de geruchten mogen geloven, zou hij inmiddels het hart van zijn date Malou hebben veroverd. Zelf zwijgt hij nog - niet geheel onlogisch, aangezien hij vast een contract heeft getekend - maar dat duurt vast niet lang meer. Bekijk hieronder de eerste beelden.

De First Dates BN'er Valentijnsspecial is op vrijdag 14 februari te zien om 19:25 op NPO 3!

Lees verder