Giel Beelen zoekt liefde in Valentijns Special First Dates

Door Redactie
Giel Beelen

Gastheer Sergio en barman Victor ontvangen tijdens de Valentijns Special BN’ers in het restaurant. First Dates opent zo het gloednieuwe seizoen. Zullen de dates van de BN’ers zorgen voor net zulke ongemakkelijke situaties als altijd? Hopelijk wel!

Bekende Nederlanders voor een goed doel

Op 14 februari zien we in de Valentijns Special onder anderen Giel Beelen op blind date. Eerder verklapte de radio-DJ al dat hij benaderd was, maar zei toen dat hij het aanbod had afgewezen. Hij las het hele mailtje live voor, waarin hem € 750 werd aangeboden, die ze ook nog eens aan een goed doel wilden schenken. Waarschijnlijk heeft dit Giel over de streep getrokken als we hem zo horen in zijn Instagram-video. Maik de Boer, Yvonne Coldewijer, Mariska van Kolck en Sipke Jan Bousema zijn ook bevestigd voor de Valentijns Special van First Dates.

Daten met gewone Nederlanders

Deze BN’ers gaan natuurlijk niet met elkaar daten, maar worden gewoon aan een tafeltje gezet met een onbekende kandidaat. Giel Beelen wordt gekoppeld aan de reislustige Malou en Yvonne Coldewijer mag gaan eten met personal trainer Koen. De makers hebben weer enorm hun best gedaan om leuke matches te vinden voor hun gasten.

Giel Beelen zoekt liefde in Valentijns Special First Dates

Een tweede date?

Ook wordt aan het einde van de date, net als altijd, de vraag gesteld of de twee elkaar nog een keer willen zien. Durven de BN’ers hun date af te wijzen als het niet klikt? En zitten de andere vrijgezellen eigenlijk wel te wachten op een bekende Nederlander als match?

De First Dates Valentijns Special is op vrijdag 14 februari om 19:25 uur te zien op NPO 3.