Giel Beelen en date Malou in First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Giel Beelen en date Malou in First Dates

Perfecte match: ‘Giel Beelen verliefd op First Dates-kandidaat’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Love is in the air! Het zou zomaar kunnen dat Radio Veronica-dj Giel Beelen op een roze wolk zit. Shownieuws is er namelijk van overtuigd dat hij verliefd is op Malou, de date uit zijn First Dates-valentijnsspecial.

"Ondanks dat de special nog uitgezonden moet worden, heeft Shownieuws van betrouwbare bronnen vernomen dat Giel inmiddels stapelverliefd is op zijn First Dates-date Malou", zo meldde de showrubriek. En dat is natuurlijk leuk en aardig, van die 'betrouwbare bronnen', maar het is veel te vaag. Gelukkig gaf Giel zelf óók een veelzeggende reactie!

Is Giel Beelen verliefd?

"Ik ga niet dat programma vernaaien natuurlijk", zo zegt Giel voor de camera van Shownieuws wanneer 'm gevraagd wordt naar Malou. Hij wil overduidelijk niets verklappen. Als de interviewer vraagt of hij verliefd is, volgt een stilte. Een hele. Lange. Stilte. "Ik ga er gewoon geen antwoord op geven", zegt de dj na een lange periode wikken en wegen. Maar, en nu komt het: "ik zeg ook niet volmondig nee!" Ja, Giel, wat is het nu?!

Valentijnsspecial First Dates

Stiekem weten we nu natuurlijk al een beetje hoe het afloopt tussen Giel en date Malou. Maar gelukkig zijn er ook andere BN'ers te zien in De First Dates Valentijns Special. Zo worden ook Maik de Boer, Yvonne Coldewijer, Mariska van Kolck en Sipke Jan Bousema gekoppeld aan een vreemde. Spannend! Slaat Cupido bij hen óók toe? Of heeft 'ie al zijn pijltjes al opgemaakt aan Giel en Malou?

De First Dates Valentijns Special is op vrijdag 14 februari om 19:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder