Ghostbusters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ghostbusters

Titel vierde Ghostbusters-film gelekt; krijgt deze maand nog trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We hebben een titel! De aankomende vierde Ghostbusters-film draagt volgens recente berichten de titel Ghostbusters: Afterlife. Dat stelt Heroic Hollywood in ieder geval op basis van informatie over de leeftijdsclassificatie voor de eerste trailer van de film. Logischerwijs betekent dat ook dat we hoogstwaarschijnlijk niet lang meer op die trailer hoeven te wachten!

Vierde film in de serie heet Ghostbusters: Afterlife

De nieuwe Ghostbusters-film werd aan het begin van het jaar aangekondigd. Ondanks dat er gaandeweg af en toe wat informatie over de film binnendruppelde, was het alweer een poosje stil omtrent de titel… Tot vandaag! De British Board of Film Classification (BBFC) heeft namelijk een stempel op de eerste trailer voor deze Ghostbusters-film geplakt! Daarmee werd ook meteen de titel van de film bevestigd… drumgeroffel… Ghostbusters: Afterlife.

Ghostbusters: Afterlife krijgt deze maand trailer

Afgaande op de BBFC-informatie duurt de trailer voor Ghostbusters: Afterlife twee minuten en 28 seconden. Verwacht wordt dat de trailer voor het eerst voorafgaand aan Jumanji: The Next Level getoond wordt. Die film gaat hier in Nederland komende donderdag in première… De Amerikaanse release is echter pas op 13 december. Het moet wel heel gek lopen als we de eerste trailer voor Ghostbusters: Afterlife niet rond één van deze data te zien krijgen!

Ghostbusters: Afterlife vanaf 9 juli 2020 in de bioscoop

Als we naar de titel Ghostbusters: Afterlife kijken, lijkt het aannemelijk dat de vierde Ghostbusters film het leven na de dood verkent. Er is echter nog amper iets bekend over de plot! Wel weten we dat er hoofdrollen weggelegd zijn voor onder meer Paul Rudd en Finn Wolfhard. Zij worden ondersteund door de oude garde, bestaande uit Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson en Sigourney Weaver. Ghostbusters: Afterlife draait vanaf 9 juli 2020 in de bioscoop.

Lees verder