Paul Rudd Ghostbusters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul Rudd Ghostbusters

Tof! Ook Paul Rudd doet mee in Ghostbusters

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hadden al veel zin in de volgend jaar te verschijnen Ghostbusters-film, maar we zijn nog enthousiaster geworden nu Paul Rudd bekend heeft gemaakt dat hij meedoet. De Ant-Man acteur heeft met een ludieke video laten weten dat hij van de partij is. Dit filmpje is opgenomen voor het beroemde hoofdkwartier van de spokenjagers.

“I nearly slimed myself”

“Toen ik hoorde dat Jason Reitman een nieuwe versie ging maken belde mijn agent hem en zei: ‘Hey Jason, ik hoor dat je een rol hebt voor een jonge - soort van jonge - knappe acteur, who you gonna call?’ Toen ik hoorde dat ze mij gingen bellen heb ik mezelf bijna ondergeslijmd”, aldus de komiek die hiermee een nogal vunzige toespeling maakt op de spoken uit de franchise die alles onderslijmen. “Ik kan niet wachten. Om eerlijk te zijn ben ik mezelf nu onder aan het slijmen”.

Ghostbusters: 9 juli 2020

Rudd gaat echter niet één van de Ghostbusters spelen; hij gaat de rol van een onderwijzer invullen. Dat wordt dan waarschijnijk de leraar van de jonge hoofdpersoon, die gespeeld wordt door Finn Wolfhard, beter bekend als Mike uit Stranger Things. De nieuwe Ghostbusters gaan vanaf 9 juli 2020 de bioscopen weer spookvrij maken.

Lees verder