Video: The Lord Of The Rings als sitcom

Video: The Lord Of The Rings als sitcom

The Lord Of The Rings is een meeslepend fantasy-epos, maar met wat aanpassingen werkt het ook als… comedyserie!?

We kennen The Lord Of The Rings-trilogie en (in mindere mate) de films over The Hobbit als moderne fantasyklassiekers. Het team van Funny Or Die monteerde een fiks aantal fragmenten aan elkaar, en voorzag de video van een tenenkrommende lachband!

Toch ziet ‘Northern Expo-Shire’ er uit als iets dat we best zouden kunnen volgen. De hobbits leiden een kabbelend bestaan in The Shire, en de stonede pretletter Gandalf brengt wat leven in de brouwerij.

The Lord Of The Rings-serie

Je zou het bijna vergeten, maar Amazon werkt op dit moment aan een échte Lord Of The Rings-serie. Dit wordt absoluut géén comedy, maar een avonturenserie; waarschijnlijk over een jongere Aragorn!

Amazon pakt het heel serieus aan. Schijnbaar kost de serie al een miljard dollar, nog vóór hij wordt uitgezonden. Hoewel we niets tegen een LOTR-serie hebben, zetten we toch wat vraagtekens bij het nieuwe project.

Gelachen om de Lord Of The Rings-sitcom? Dan is deze combinatie van 50 Shades Of  Grey en de Autobot Bumblebee óók een kijkje waard. Het gaat er kinky aan toe in de werkplaats!