‘Amazon-serie Lord of the Rings draait om jonge Aragorn’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Amazon-serie Lord of the Rings draait om jonge Aragorn’

‘Amazon-serie Lord of the Rings draait om jonge Aragorn’

|
|

Laatste update:

Amazon laat weinig los over hun serie gebaseerd op The Lord of the Rings. Maar er gaan geruchten dat de reeks de jonge jaren belicht van de dappere Aragorn!

Raadsel

Vorig jaar werd bekend dat Amazon werkte aan een televisieserie gebaseerd op The Lord of the Rings, de klassieke fantasyreeks van schrijver Tolkien. De producenten van de reeks houden de lippen stijf op elkaar, maar wel is al bekend dat de serie niet minder dan een miljard dollar zou kosten om te maken. Hiermee is het de duurste televisieserie aller tijden. Ook weten we dat de reeks minstens vijf seizoenen zal tellen. Maar welk verhaal verteld zou worden in die vijf seizoenen was een raadsel… tot nu!

Koning

Volgens de doorgaans betrouwbare Tolkien-site The One Ring zou de serie draaien om de jonge jaren van Aragorn, in de filmtrilogie van Peter Jackson gespeeld door Viggo Mortensen (A History of Violence). Hij beschermde Frodo tijdens zijn missie om de ring te vernietigen en werd uiteindelijk zelfs gekroond tot koning. The One Ring beweert dat verschillende bronnen hebben bevestigd dat de serie de jonge jaren van Aragorn belicht. Voorlopig blijft het nog even gissen: Amazon heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Lees verder