Genee, Derksen en Van der Gijp praten weer: wat gaat er gebeuren met Veronica Inside?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Genee, Derksen en Van der Gijp praten weer: wat gaat er gebeuren met Veronica Inside?

Genee, Derksen en Van der Gijp praten weer: wat gaat er gebeuren met Veronica Inside?

|
|

Laatste update:

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, oftewel de VI-mannen, schuiven vandaag bij elkaar aan tafel om het te hebben over de toekomst van Veronica Inside. Na alle ophef de laatste tijd hebben ze flink wat te bespreken. Gaat het programma nog wel door? Of wordt het tijd voor iets anders?

Wie vervangt wie?

Van der Gijp en Derksen hebben na de speciale racisme-aflevering allebei aangegeven nooit meer zo het programma te willen maken. Als dat zo is, zijn er meerdere kanten waar het programma op kan gaan. VI kan afstand nemen van Wilfred Genee en met Hélène Hendriks als presentator verder gaan. Gijp en Derksen zien ook Wytse van der Goot wel zitten als vervanger van Wilfred. De twee kunnen nog altijd niet met Genee door 1 deur. Wordt vandaag de belissing genomen?

Een andere optie is dat Derksen gewoon niet meer meedoet. Derksen had eerder al aangegeven 'klaar te zijn met het programma' en ook zijn vervanger staat al stand by. In het contract van Wim Kieft, die nu ook regelmatig te gast is, staat dat hij Derksen per direct mag vervangen.

Als John de Mol nee zegt

Je hebt natuurlijk ook de kans dat de mannen helemaal geen keus hebben. Ze hebben namelijk nog een contract van 2 jaar bij de grote baas John de Mol. Die kan dus gewoon zeggen dat ze door moeten gaan. Of ze nou willen of niet! "John de Mol kan zich natuurlijk hard opstellen en zeggen: ‘Wat kan mij het schelen dat jullie een hekel aan elkaar hebben. Ik heb een begroting gemaakt voor de komende twee jaar van reclame-inkomsten, je hebt je maar aan je contract te houden’. Dan heb je een probleem. Maar we hebben nog helemaal niets vernomen van John de Mol. Die heeft zich nergens mee bemoeid. Morgen komt René terug van zijn huwelijksreis. Geen idee hoe hij er nu in staat. Dat zullen we donderdag horen", vertelt Derksen aan het AD

We zijn benieuwd wat er vandaag besloten wordt! 

Lees verder