Veronica Inside, Wilfred Genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica Inside, Wilfred Genee

Gerucht: Johan Derksen en René van der Gijp willen af van Wilfred Genee

|
|

Laatste update:

Eerder vandaag vertelden we je al dat het huidige seizoen van Veronica Inside tot een vervroegd einde is gekomen. Sindsdien is de situatie alleen maar geëscaleerd. Het is zelfs de vraag of er nog een volgend seizoen komt! Volgens Angela de Jong willen Johan Derksen en René van der Gijp alleen doorgaan met het programma als Wilfred Genee niet meedoet.

De magie is weg

In het radioprogramma van Paul Rabbering vertelt de AD-columniste dat de ruzie tussen het dynamische trio veel erger is dan normaal en dat het programma waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zal zijn. "De magie is weg". En dat is volgens de AD columnist de schuld van Wilfred Genee. "Johan heeft gezegd dat hij ook echt niet meer met Wilfred Genee aan tafel gaat zitten." 

Ook Derksen zelf geeft aan dat een Veronica Inside-toekomst met Wilfred als presentator er niet inzit. "Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen", vertelt hij aan het ANP. Ook van der Gijp was niet te spreken over zijn 'oude vriend'.

Nieuwe presentator?

Was de veelbesproken aflevering van vorige week dan echt de laatste ooit? Of is er wel een VI-toekomst zonder Wilfred Genee? Volgens Angela moet dit makkelijk kunnen. "Afscheid van Jeroen Pauw heeft bewezen dat de presentator toch iets minder belangrijk is voor de kijkcijfers dan we denken". Het duo is al klaar om Genee in te wisselen. "Wat ik begreep is dat Gijp en Derksen ook al een andere presentator op het oog hebben, zodat zei in ieder geval door kunnen, maar dan met een ander gezicht", aldus Angela. 

Lees verder