VI-mannen bespotten Charles Groenhuijsen: 'Ik ben niet gevraagd'

Een paar weken geleden noemde Johan Derksen Charles Groenhuijsen nog een 'Hans Worst'. Dus als Charles voor één avond doet of hij geen worst heeft, dan kun je een reactie van Johan verwachten.

Charles Groenhuijsen en Carlo Boszhard in Make Up Your Mind
© RTL 4

Toen zaterdagavond in Make Up Your Mind niemand minder dan Charles Groenhuijsen de gedaante van Charatella bleek te hebben aangenomen, zaten veel mensen verbijsterd voor de tv. Maar bij de redactie van Vandaag Inside zaten ze zich waarschijnlijk al te verheugen op de uitzending van vanavond. En vooral op de reactie van Johan Derksen, die het niet zo heeft op Charles.

Hans Worst

Dat heeft alles te maken met een opmerking die Charles gemaakt had over het publiek van Vandaag Inside, die hij maar dom vindt. Nadat eerder Sander Schimmelpenninck al tot 'persona non grata' werd uitgeroepen, werd Charles door Johan een 'Hans Worst' genoemd. Johan: "Vreselijke jongen met z’n arrogante gelul dat er alleen maar domme mensen naar ons kijken".

Snor kan blijven

Op de vraag van Wilfred Genee of Johan zelf mee zou doen aan Make Up Your Mind, antwoord Johan niet geheel verrassend dat hij dat niet zou doen. Hij is sowieso verrast dat het drag-programma zo'n hit is, want hij vermoedde dat er net als Alles is Muziek weinig mensen naar zouden kijken. "Het schijnt heel spannend te zien wie er uit dat pak komt. Maar voor dat soort dingen ben ik niet geschikt."

Charles Groenhuijsen in vol ornaat in Make Up Your Mind:

Charles Groenhuijsen in Make Up Your Mind
© RTL 4

Goeie tieten

Het meest bizarre beeld van Make Up Your Mind van afgelopen zaterdag was misschien wel Charles Groenhuijsen die met twee enorme blote tieten in z'n jurk wordt gehesen. En daar was Johan dan wel weer enthousiast over. "Die tieten staan ‘m goed, dus dat moet je zo houden."

Sympathiek

Toch zijn ze over het programma zelf niet zo negatief. Alle mannen aan tafel, waaronder tafelgast Özcan Akyol, vinden het sympathiek format. Alleen eraan meedoen zouden ze dan weer niet. Terwijl Eus, Gijp en Wilfred wél gevraagd zijn voor het programma. Behalve Johan: "Ik ben niet gevraagd." Het is natuurlijk ook lastig om die snor te verhullen.

Wilfred wél geschikt

De heren vinden zichzelf ook allemaal niet geschikt om mee te doen. Eus: "Ik zou er niet passen en jij (Gijp) denk ik ook niet, maar jij wél Wilfred." Johan: "Jij zou het wel kunnen. Jij bent wel een type die dat kan." Toch ziet Wilfred het niet zitten. "Ik zou me er heel ongemakkelijk bij voelen." Toch jammer, gezien zijn karaoketalent.

Wil je niets missen van Make Up Your Mind? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze overzichtspagina.

Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Vandaag Inside zie je dagelijks om 21.30 uur op SBS6.