Robert Downey Jr. als Tony Stark in Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Downey Jr. als Tony Stark in Avengers: Endgame

Verwijderde Avengers: Endgame-scène met Tony Stark alsnog te zien op Disney+

|
|

Laatste update:

Een héle tijd terug schreven we dat 13 Reasons Why-ster Katherine Langford een rol speelt in Avengers: Endgame. In de film zelf was ze alleen nergens te bekennen. Door Disney+ kun je haar verwijderde scène met Robert Downey Jr. alsnog bekijken. 

Want ja, de regisseurs van Endgame, Joe en Anthony Russo, schrapten de bewuste scène. Die kun je nu alsnog checken via de extra's op Disney+. De streamingdienst kreeg gisteren zijn officiële lancering en er werden een boel nieuwe films en series toegevoegd, waaronder ook Avengers: Endgame. Bekijk hier de hele lijst met nieuwe films en series op Disney+.

Katherine Langford in Avengers: Endgame

In de geschrapte scène maakt Tony Stark na zijn 'snap' kennis met een oudere versie van zijn dochtertje Morgan, nu gespeeld door Katherine Langford. Dit is dezelfde, limbo-achtige omgeving waarin we Thanos aan het einde van Infinity War zagen praten met een jonge Gamora - alleen overleefde hij zijn 'snap' wel. 

Extra's op Disney+

Zoals je de afgelopen maanden wellicht al zag, vind je op Disney+ vaak extraatjes bij de films en series. Behind the scenes, commentaar van regisseurs, verwijderde scènes - dat soort dingen. Als je 'Tony at the Way Station' gaat kijken, krijg je er ook nog de uitleg van Joe en Anthony Russo bij. Tof! Hopelijk werkt Disney+ nu wél goed: gisteren kampte de streamingdienst met opstartproblemen...

Lees verder