13 Reasons Why-ster Katherine Langford in Avengers 4

Veronica Superguide logo
13 Reasons Why-ster Katherine Langford in Avengers 4

13 Reasons Why-ster Katherine Langford in Avengers 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Alsof er nog niet genoeg acteurs en actrices in Avengers 4 zitten, tovert Marvel nu een gloednieuwe naam uit de hoge hoed: niemand minder dan Katherine Langford, aka Hannah Baker uit 13 Reasons Why, zit in de allergrootste blockbuster aller tijden!The Wrap komt met dat opmerkelijke nieuws naar buiten. Het werk voor Langford zit er overigens ook al op: ze filmde al haar scènes al. Helaas hebben we nog geen enkel idee wie ze gaat spelen en als het aan Marvel ligt, komt dat voorlopig ook niet naar buiten! Wij gokken op een tienerversie van een held (bijvoorbeeld Captain Marvel, die eerst nog haar eigen film krijgt) in een flashback.

Avengers....4?

Stukje bij beetje borrelt er steeds meer Avengers 4-nieuws op. Geruchten gaan dat de allereerste trailer nu écht niet lang meer op zich laat wachten. Hij zou zelfs nog voor het einde van 2018 online komen. Finally, dan weten we ook ein-de-lijk hoe de film gaat heten. 

So long, Captain

Het vervolg op Avengers: Infinity War gaat hoe dan ook een emotionele uitputtingsslag worden: we weten dat Captain America ermee kapt en we denken niet dat 'ie een 'eind goed, al goed'-einde krijgt. Thanos is meedogenloos en we vrezen dat Steve Rogers zich gaat opofferen... Avengers 4 draait vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop!

Lees verder