Disney+ logo

Veronica Superguide logo
Disney+ logo

Disney+ kampt ook in Nederland met problemen bij lancering

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hopelijk heb jij die steengoede eerste aflevering van The Mandalorian eerder vandaag al gekeken... Als je nu nog wilt inloggen op Disney+ heb je namelijk mogelijk een probleem. Niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland klagen abonnees over problemen bij de officiële lancering van de streamingdienst.

De drie maanden gratis Disney+ zijn voorbij

12 september was een mooie dag voor ons Nederlanders! Ons land werd namelijk geselecteerd om Disney+ drie maanden gratis te proberen. Het waren voornamelijk ietwat oudere titels, maar dat mocht de pret niet drukken! Inmiddels zijn die drie maanden echter om en voegt Disney ook echt nieuwe en exclusieve content aan de streamingdienst toe! Je snapt dat een HELEBOEL mensen heel nieuwsgierig zijn naar titels als The Mandalorian! Die massale influx leidde helaas tot (inlog)problemen...

Technische storingen maken Disney+ onbereikbaar

Het zou een fantastische dag voor Disney-fans moeten worden! Helaas lukt het heel veel mensen echter niet om in te loggen en/of content te bekijken op Disney+. De streamingdienst wordt namelijk geplaagd door technische storingen, waardoor verbinding maken met de server niet mogelijk is. Het is natuurlijk extra zuur dat je vanaf vandaag gewoon moet betalen voor Disney+... Zodoende liegen de reacties van abonnees er niet om.

The Mandalorian Disney+ Star Wars serie

Disney werkt aan problemen met Disney+

Disney heeft inmiddels gereageerd op de problemen met Disney+. Het bedrijf laat (via The Hollywood Reporter) weten dat de vraag hun verwachtingen overschreden heeft. Er wordt echter gewerkt aan een oplossing voor de problemen.

PS Mocht je eenmaal wel ingelogd zijn, dan is het natuurlijk de vraag wat je als eerste gaat kijken! Wij zetten graag voor je op een rijtje welke nieuwe films en series zijn toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Lees verder