Samantha Steenwijk, Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk, Verraders

'Verrader' Samantha Steenwijk verdedigt backstab-actie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Holly Mae Brood en Kees Boot haalde een paar weken geleden vol vertrouwen Samantha Steenwijk bij hun clubje Verraders. Maar nu blijkt wat dat teweeg heeft gebracht: beide kandidaten zijn naar huis, Samantha vol zelfvertrouwen achterlatend. 

Tijl Beckand noemde haar na haar backstab-actie al een 'cold hearted bitch', maar ook thuis zaait de volkszangeres behoorlijk wat verdeeldheid.

Reacties op social media

"Volgens mij moeten ze het spel nog eens goed uitleggen aan Samantha. Verraders helpen elkaar, zij heeft 0 moeite gedaan vanaf het begin. Samantha maakt eigenhandig het format kapot", luidt een reactie op social media. Iemand anders sluit zich daarbij aan. "Samantha is dat vervelende nichtje dat tijdens Monopoly snel alle hotels koopt en de rest met hun waardeloze straatje laat zitten."

In eigen vlees snijden

Tja, toch is het een spel, en dat heeft Samantha absoluut begrepen. "Wat een aflevering weer van de Verraders. Ik weet soms even niet meer waar ik het zoeken moet en waar ik mezelf moet herkennen in dit hele programma", vertelt ze in de onderstaande video. "Het is natuurlijk een beetje in eigen vlees snijden om je eigen geloofwaardigheid groter te maken en mijn eigen bondjes te behouden." Ze kon haar meiden Chatilla en Francis niet verraden. "Holly, het is niets persoonlijks, ik houd van je, en ik weet dat je me gelukkig allang vergeven hebt." 

Tegengeluid

Gelukkig zijn er daarnaast nog genoeg mensen die haar wel begrijpen. Lees hier maar enkele reacties!

Benieuwd hoe dit afloopt? De Verraders is iedere zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder