Tijl Beckand in De Verraders

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tijl Beckand in De Verraders

Tijl Beckand goudeerlijk tegen Verrader: 'Je bent een cold hearted bitch'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Presentator Tijl Beckand bleef de afgelopen weken enorm strak en koeltjes in De Verraders, zélfs tijdens die intense dagelijkse raad. Maar na de laatste 'verbanning' moest zelfs Tijl even zijn ei kwijt en wel tegen de meest besproken Verrader van de show.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor De Verraders.

Wow. Dit was een héle heftige raad. Het doek viel voor Verrader van het eerste uur Holly Mae Brood. Ze probeerde er nog voor te vechten en trok met haar laatste adem indrukwekkende acteerkunsten uit de hoge hoed.

Mes in de rug

Een dappere, maar, zo bleek al snel, ook kansloze poging: collega-Verrader Samantha Steenwijk stak een keihard mes in haar rug door een beslissende stem op Holly uit te brengen - en dat vond zelfs Tijl best wel heftig.

Tijl Beckand goudeerlijk tegen Verrader: 'Je bent een cold hearted bitch'
'Cold hearted bitch'

Eindresultaat? Samantha stond nu dus zonder een andere Verrader in het eind-conclaaf, maar Tijl kwam meteen naar het torentje. "Ik moet even persoonlijk tegen je zeggen: je bent een cold hearted bitch", aldus een goudeerlijke Tijl. "I know", antwoordde Samantha. "Ik haat mezelf."

'Een andere vrouw'

Ze beaamde dat Kees Boot en Holly een 'Paard van Troje' binnenhaalde toen ze haar vroegen om Verrader te worden. Maar al dat gekonkel gaat haar niet in de koude kleren zitten. "Ik kijk in de spiegel en ik zie een totaal andere vrouw staan."

Tijl Beckand goudeerlijk tegen Verrader: 'Je bent een cold hearted bitch'

Hoe gaat het met Samantha?

Samantha herkent zichzelf niet meer en heeft het best zwaar. "Het is gewoon een grote Villa Volta hier. Dat doet mij wel wat. Ja... dat doet mij héél veel zelfs." Als Tijl haar vraagt hoe het gaat, hoeft ze niet lang na te denken. "Heel slecht. Het gaat echt heel slecht, oprecht."Samantha staat nu voor een hele moeilijke taak: wie 'vermoordt' ze in aanloop naar de finale? Een voordeel: ze mag het als enige overgebleven Verrader helemaal zelf bepalen.De Verraders is zaterdag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts

Lees verder