'Ordinair stel' Jaimy en Mira in Steenrijk, Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
'Ordinair stel' Jaimy en Mira in Steenrijk, Straatarm
SBS

Ex-verleiders Tempation Island nu "ordinair stel" in Steenrijk, Straatarm

|
|

Laatste update:

Kijkers van het SBS 6-programma Steenrijk, straatarm hadden deze week niet lang nodig om een oordeel te vellen over het 'rijke stel', die we al eens eerder voorbij zagen komen in realityland. Hoewel ze goede bedoelingen hadden, waren de meningen op Twitter bikkelhard: "Wat een ordinair stel".

Verleidelijke makelaar

Het 'steenrijke' koppel van deze week in Steenrijk, straatarm kan je al voorbij hebben zien komen. Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman waren namelijk al eens te zien als verleider in Temptation Island, alleen niet in hetzelfde seizoen. Toch bracht het universum de twee bij elkaar en bleken ze voor elkaar bestemd. Klassiek verhaal. Toch is dat niet de bron van hun rijkdom, want Jaimy is tegenwoordig makelaar aan de Spaanse Costa del Sol. Daar verkoopt hij naar eigen zeggen huizen 'tussen de 150.000 en 40 miljoen'. Op Twitter hadden mensen hun twijfels over de zwaar getatoeëerde adonis. Was hij echt makelaar, of had hij een andere inkomstenbron?

En de sympathieprijs gaat naar...

Goed, meestal zijn het inderdaad niet de rijke mensen die het sympathiekst overkomen, maar het contrast was deze week wel erg groot. De alleenstaande Lianne mocht met haar dochters Lizzy, Isabella en Soraya een weekje naar Spanje om te genieten van het rijke leven. Terwijl ze het normaal doet met een weekbudget van € 50 euro en hulp van de voedselbank, kreeg ze in Spanje € 1750 euro in de schoot geworpen. En oesters, champagne en hair extensions. De oesters vielen niet verschrikkelijk in de smaak, maar is altijd beter dan de bedorven crackers die Jaimy en Mira als ontbijt kregen. Die waren dan ook van begin tot eind aan het klagen. Alleen al dat ze de bus moesten nemen was een horror voor Mira. "Ik weet niet eens hoe dit werkt."

Echte schoonheid zit van binnen

Kritische kijkers wonden er geen doekjes om. Het 'rijke' stel was 'ordinair', 'nep', 'verwaand' en 'dom'. We hebben nog gezocht naar positieve berichten, maar helaas. Misschien handig als Jaimy en Mira vanavond even wegblijven van Twitter. Volgende week zullen ze ongetwijfeld weer zijn vergeten. Het kan niet elke week een ontroerende aflevering zijn.

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Lees verder