Mark Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Gillis
Familie Gillis

Verdachte opgepakt voor overval op Mark Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

De politie heeft een 39-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor de overval op Mark Gillis, de zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis. 

Dna-match

Er werd DNA van de verdachte gevonden in de woning van Mark. Zijn DNA zorgde voor een match in de DNA-databank van het Nederlands Forensisch Instituut. Het onderzoek naar de overval zal nog wel verder gaan. "We zijn nog steeds op zoek naar twee, maar zelfs mogelijk drie, andere daders", dat meldde de politie. 

 

Vier mannen gemeld

Eerder werden al beveiligingsbeelden vrijgegelaten. De politie hoopte daarmee meer aanwijzingen te krijgen. Eind vorige maand meldden vier mannen zich voor deze overval, maar dit bleken uiteindelijk fans. De vier waren toevallig ook aanwezig op het vakantiepark, maar waren op geen enkele manier te linken aan de overval  

 

De overval

De Massa is Kassa-ster werd vorig jaar november overvallen in zijn chalet op een vakantiepark in Prinsenmeer. Hij werd opgewacht door maar liefst drie daders. Ze hebben hem vervolgens mishandelt en vastgehouden, zodat ze zijn chalet konden doorzoeken. De daders zijn er uiteindelijk met een nog steeds onbekende buit vandoor gegaan. 

 

Hoe gaat het nu met Mark?

Tijdens de overval raakte de realityster zwaar gewond. Het gaat nu inmiddels een stuk beter met hem, maar hij vindt het nog steeds moeilijk om rust te vinden

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder