Mark Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Gillis
BN'ersFamilie Gillis

Vier mannen hebben zich gemeld voor overval op Mark Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Vier mannen die een paar dagen voor de overval bij het chalet van Mark Gillis waren gezien, hebben zichzelf gemeld bij de politie. Dat meldde het programma Opsporing Verzocht dinsdagavond.  

Doorbraak

Mark werd vorig jaar november overvallen bij zijn chalet op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Nu lijkt er eindelijk een doorbraak in de zaak te komen. Er wordt nu onderzoek gedaan of de vier mannen een link hadden met de overval.  

Dna-match

Er zijn zelfs beelden naar buiten gebracht van de de overval op de Massa is Kassa-ster in de hoop dat het publiek meer weet te vertellen over wat er gebeurd is. De politie onthulde in Opsporing Verzocht ook dat men mogelijk een dna-match heeft met een van de vermeende daders.

Rust vinden

Mark heeft tot op de dag van vandaag nog steeds last van wat hem is overkomen. Tijdens de overval raakte de zoon van Peter Gillis zwaar gewond. Hij vertelde dat hij het moeilijk vindt om rust te vinden en dat hij nog steeds continu over zijn schouder kijkt. De politie zet op dit moment alles op alles om de daders te vinden. 

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder