Mark Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Gillis
TVFamilie Gillis

Mannen die zich meldden voor overval op Mark Gillis blijken fans

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Eerder deze week meldden vier mannen zich bij de politie voor de overval op Mark Gillis. Nu blijkt dat deze mannen niks met het hele incident te maken hebben. De politie laat weten dat de vier Gillis-fans waren die toevallig op het park verbleven. 

 

Beelden

Mark Gillis werd vorig jaar slachtoffer van een overval bij zijn chalet op het vakantiepark Prinsenmeer. Vanwege het lopende onderzoek deelde de politie videobeelden van de overval tijdens het programma Opsporing Verzocht. Via deze manier hoopte ze meer aanwijzingen te krijgen.

In de buurt

Naast de beelden van de overval zelf, waren er ook shots te zien van mannen die enkele dagen voor de overval zich in de buurt van het chalet van de Massa is Kassa-ster bevonden. Aan de hand daarvan meldden zij zich bij de politie. 

 

Geen verdachten

De mannen zijn “op geen enkele manier” te linken aan de overval, dus ook geen verdachten. Dat meldde de politie. De beelden waarop zij te zien waren zijn verwijderd. Uiteraard blijven ze wel op zoek naar de echte daders van de overval.

 

Reactie Peter Gillis

Sinds de overval durft de realityster niet meer alleen over straat en heeft hij beveiligers ingehuurd. Ook zijn vader Peter Gillis is geschrokken van de overval: “Gaat je niet in de koude kleren zitten.

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron ANP/Veronica Superguide

Lees verder