Leroy Molkenboer, Maxime Meiland en Claire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy Molkenboer, Maxime Meiland en Claire

Vader Claire brengt Maxime Meiland in lastig parket

|
|

Laatste update:

Maxime Meilands ex Jaap, de vader van haar dochtertje Claire, speelde geen rol bij de opvoeding van de kleine reality-ster, maar nu zoekt hij toch contact met 'Max'. "Ik vind het heel moeilijk."

Dat zegt Maxime - die laatst diepe indruk maakte in haar SBS6-show Petit Chateau - in een interview met weekblad Story. Ze zei vorig jaar al dat ze een beetje radeloos was toen Jaap na jaren opeens een appje stuurde en dat gevoel is nog niet bepaald gezakt. "Hij heeft een tijdje geleden contact met me gezocht, maar ik vind dat heel moeilijk."

Maxime neemt haar tijd

Maxime is niet van plan om meteen een ontmoeting te regelen tussen Claire en haar vader - of iets in die trant. "Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen. Dat doe ik ook."

Claire en Leroy

Wat ook nog meespeelt? Maxime's vriend Leroy Molkenboer, met wie ze een kindje verwacht, kan het erg goed vinden met Claire. "Claire noemt Leroy ook papa, we vormen een gezin. Leroy is een goede vader voor haar." Maxime weet nu al dat haar toekomstige kindje géén Molkenboer als achternaam krijgt. "Onze dochter gaat Meiland heten. Claire is al van een andere vader. Als onze dochter dan ook een andere achternaam krijgt, creëer je een soort splitsing in ons gezin. Dat willen we niet."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder