Maxime Meiland, Claire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland, Claire

Radeloze Maxime Meiland: 'Vader Claire stuurde na drie jaar weer een appje'

|
|

Laatste update:

Met haar nieuwe vriend Leroy aan haar zijde en een flink bedrag op haar bankrekening straalt de jonge Maxime Meiland als nooit tevoren. Toch kwam de realityster onlangs nog voor een lastig dilemma te staan.

In de Privé van deze week vertelt ze namelijk dat de vader van haar dochtertje Claire na jaren stilzwijgen onverwachts contact opnam. "Ik moet eerlijk zeggen dat hij me vorige maand, eind oktober, voor het eerst in drie jaar een appje heeft gestuurd. 'Ik ben er nu wel klaar voor om Claire te zien,' stuurde hij."

Geen raad mee weten

Dat bericht bleek hard aan te komen bij de normaal altijd zo vrolijke Maxime. "Daarmee legt hij de bal ineens weer bij mij neer, maar ik weet me er totaal geen raad mee. In het begin heeft hij me totaal laten zitten, hij wilde zelfs dat ik onze dochter zou weghalen en weigerde op de geboorteakte te staan. Bovendien heb ik nu een heel ander, gelukkig leven met Leroy en is Claire hem, uit zichzelf nog eens papa gaan noemen."

Donderdag 3 december: Virtuele Superguide Pubquiz!

'Papa'

Een ontmoeting tussen Claire en haar biologische vader zou de boel mogelijk alleen maar ingewikkeld kunnen maken voor de kleine Claire. "Leroy glunderde helemaal van oor tot oor toen hij dat hoorde en sindsdien hebben we dat erin gehouden. Dat duo is echt twee handen op één buik. Als hij ook maar een seconde weg is, vraagt ze meteen: 'Waar is papa?''', legt Maxime uit. "Moet ik die stabiele basis dan ineens weer overhoop gaan gooien omdat Jaap zover is?"  

Dilemma 

En dat lastige dilemma geeft Maxime bijna slapeloze nachten. "Het liefst zou ik alles laten zoals het is, maar ik wil ook niet tegen het moment aanlopen dat ik Claire op latere leeftijd moet zeggen dat ik haar echte vader bij haar heb weggehouden toen hij weer contact zocht. Ik zit in een lastig parket en daar baal ik van. Waarom doet hij dit nou?" 

Het hele interview met Maxime en Leroy lees je in de nieuwste Privé.

Lees verder