Frank Lammers en Tom Waes in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers en Tom Waes in Undercover op Netflix

Huh? Komen Undercover seizoen 2 én 3 tegelijk op Netflix?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Door een recente insta-foto van Netflix Nederland slaat onze fantasie even helemaal op hol. Wat bedoelt de streamingdienst hier nu mee? Komen seizoen 2 én 3 van misdaadtopper Undercover tegelijkertijd online?!

Het is alweer een tijdje geleden dat we wat nieuws hoorden over Undercover. We weten dat de opnames van seizoen 2 er waarschijnlijk al opzitten en dat niemand minder dan kickboksbaas Rico Verhoeven zich bij de cast voegt als 'bodyguard' van Frank Lammers' personage Ferry Bouman. En het verhaal? Dat speelt zich af in de wereld van de illegale wapenhandel! Maar hoe zit het met seizoen 3?

Seizoen 2 én 3 in één keer?

Kijk maar eens naar de Netflix-foto hieronder. Wat bedoelt de streamingdienst hiermee te zeggen? "Oké oké binnenkort is een breed begrip, maar van welke titel word jij het meest enthousiast?", schrijft Netflix bij de foto waarop we de al aangekondigde nieuwe seizoenen van bestaande series zien. Nou, wij worden wel enthousiast van het idee dat we gewoon twee seizoenen Undercover in één klap kunnen bingen (zoals ook onze collega's van Cosmopolitan).

Hoe zit het?

Waarschijnlijk denken we er iets te veel bij na. Helaas! Hoezo dan, vraag je je af? Nou... actrice Elise Schaap (Daniëlle) verklapte eerder al dat een derde seizoen ook al zo goed als officieel is. En we denken dat Netflix hierboven gewoon alle bevestigde seizoenen neerzet. Nu wil het geval dat Undercover de enige serie is die gewoon al twee nieuwe seizoenen zekerheid heeft, vandaar de verwarring. 

We weten nog niet wanneer seizoen 2 van Undercover uitkomt, maar ergens in 2020 ligt voor de hand!

Lees verder