Meer details bekend over het verhaal van Undercover seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meer details bekend over het verhaal van Undercover seizoen 2

Meer details bekend over het verhaal van Undercover seizoen 2

|
|

Laatste update:

De opnames voor het tweede seizoen van de populaire Nederlands-Vlaamse Netflix-serie Undercover zijn in volle gang en nu zijn er wat meer details bekend over het verhaal. Zo blijkt dat agenten Kim De Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) zich dit keer gaan richten op de wapenindustrie. Maar ze zijn nog niet van Ferry Bouman (Frank Lammers) af; ook al zit deze drugskoning nu door hun toedoen in de bak, hij is vastbesloten uit te vinden wie hem erin geluisd heeft.

Illegale wapenhandel

Aan het begin van het wederom uit tien afleveringen bestaande tweede seizoen werkt Kim voor een mensenrechtenorganisatie. Daar raakt zij een illegale wapenhandel op het spoor, die van Syrië naar België leidt. Vervolgens gaat Bob opnieuw undercover.

Wereldwijd een succes

Wat helemaal interessant is, is dat deze informatie niet afkomstig is van Netflix zelf maar van het Amerikaanse vakblad Variety! Undercover is wereldwijd te zien op Netflix, en net als het Spaanse La Casa de Papel en het Israëlische Fauda blijkt het een serie te zijn die een dusdanig onweerstaanbare mix van actie en spanning biedt dat kijkers overal ter wereld ervoor vallen. Variety noemt Undercover specifiek als één van de meest populaire Netflix-series in zowel het Verenigd Koninkrijk als in Latijns Amerika. Dat ze in Narcos-territory naar een Nederlandse drugs-serie kijken mogen de makers van Undercover als een groot compliment zien!

Lees verder