De ruzie rond The Fast And The Furious blijft maar duren!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De ruzie rond The Fast And The Furious blijft maar duren!

Tyrese Gibson nog steeds ‘Furious’ op Dwayne Johnson

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vin Diesel en Dwayne Johnson kunnen na het conflict op de set van Fate Of The Furious weer door één deur. Dat geldt niet voor Tyrese Gibson! Hij heeft nog steeds een hekel aan The Rock.

In de talkshow van Wendy Williams meldt de acteur dat ‘je op het internet kunt lezen wat ik van Dwayne Johnson vind’. Daarnaast wenst hij mensen die het lezen ‘heel veel plezier’, en wil hij het er verder niet meer over hebben. Gibson lijkt dus absoluut niet bezig om de ruzie te sussen; integendeel. Het gekke is dat het conflict tussen Vin Diesel en Dwayne Johnson, waar het allemaal mee begon, wél klaar lijkt.

De ruzie tussen Vin Diesel en Tyrese Gibson enerzijds, en Dwayne Johnson anderzijds, zorgde voor heel wat gedoe in het Fast And The Furious-universum. Johnson ging met Jason Statham voor de spin-off Hobbs And Shaw, waardoor Fast & Furious 9 vertraging opliep. Hier was Gibson vooral boos over.

Fast & Furious 9

Toen Hobbs And Shaw een minder goed openingsweekend had dan de Fast And The Furious-films plaatste Gibson een foto online, waarbij hij zei dat ‘het dus tóch geen goed idee was om de F&F-familie te verdelen. In de show liet Tyrese Gibson ook nog even weten dat Dwayne Johnson definitief níet in Fast & Furious 9 zit.

Het leek erop dat Vin Diesel en Johnson de strijdbijl eerder dit jaar begroeven, maar dit kwam niet op tijd voor een rolletje. We verwachten Johnson wél weer terug in Fast & Furious 10. Hoe Gibson en The Rock tegen die tijd samen moeten werken? We hebben geen idee!

Tyrese Gibson is binnenkort te zien in de politiethriller Black And Blue. Dwayne Johnson is altijd bezig, en zien we over een tijdje in Jungle Cruise met Emily Blunt. Vin Diesel keert binnenkort terug in de bios als de keiharde superheld Bloodshot.

Lees verder