Vin Diesel is de onverwoestbare Bloodshot in een nieuwe superheldenfilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel is de onverwoestbare Bloodshot in een nieuwe superheldenfilm

Trailer: Vin Diesel in spectaculaire superheldenactiefilm Bloodshot

|
|

Laatste update:

Vin Diesel kruipt in de huid van een onverwoestbare superheld. Maak kennis met de dodelijke Bloodshot!

Vin Diesel speelt Ray Garrison, een commando die overlijdt na een schietpartij. Dr. Emil Harting (Guy Pearce) redt zijn leven door miljarden piepkleine robotjes in zijn bloedbaan te brengen. Deze maken hem sterker, zorgen ervoor dat hij zijn ledematen kan vervormen én herstellen binnen een seconde alle schade die Bloodshot oploopt. Denk aan een soort kruising tussen The PunisherWolverine en The Terminator en je krijgt een idee wat voor onzalig figuur die Bloodshot is!

Bloodshot

Bloodshot lijkt zich steeds meer te herinneren en zoekt wraak op de mensen die hem (en zijn vrouw!) neerschoten. Het gekke is dat zijn herinneringen steeds veranderen terwijl de bodycount tot enorme hoogte stijgt! Het lijkt ons wel dat de trailer wel érg veel informatie geeft, maar misschien worden we hier op het verkeerde been gezet.

Bloodshot zou eigenlijk deel uitmaken van een nieuwe comic-filmreeks, die was gebaseerd op helden van Valiant Comics. Waar Marvel en DC samen de markt beheersen, is Valiant een veel kleinere studio die zich richt op wat meer alternatieve superhelden. Naast Vin Diesel en Guy Pearce zien we Eiza González (Hobbs And Shaw, Baby Driver), Sam Heughan (Outlander), Lamorne Morris (New Girl) en Toby Kebbell (Kong: Skull Island).

Het was de bedoeling dat Vin Diesel (als Bloodshot) in andere films met de Harbingers zou spelen; een soort X-Men-achtige figuren. De distributierechten van Harbinger zijn echter verhuisd naar Paramount Pictures, waardoor het onzeker is of de ambitieuze plannen nog doorgaan. Misschien verhuist Bloodshot voor de gelegenheid naar het Spider-Man-universum? Door alle kruisbestuivingen en rechtenkwesties is er geen peil meer op te trekken.

Eerst maar eens kijken hoe Bloodshot het in de bioscoop doet. De trailer belooft in elk geval een bruut, futuristisch spektakel! Bloodshot draait vanaf 27 februari in de bioscoop. Vin Diesels grote rivaal Dwayne Johnson maakt komend jaar óók zijn debuut als superheld. Mocht je wel houden van alternatieve superheldenverhalen, dan is deze Watchmen-prijsvraag een spekkie naar je bekkie!

Lees verder