Terminator: Dark Fate Linda Hamilton Sarah Connor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Terminator: Dark Fate Linda Hamilton Sarah Connor

Eerste reacties op Terminator: Dark Fate zeer positief!

|
|

Laatste update:

De eerste reacties op Terminator: Dark Fate zijn binnen. Het lijkt erop dat de kwakkelende filmreeks weer helemaal… terug is.

De nieuwste Terminator-film werd dit weekend als verrassing gedraaid in Amerikaanse bioscopen. Fans werden naar de cinema gelokt met de belofte dat Terminator 2: Judgment Day zou draaien, maar stiekem werden ze getrakteerd op Dark Fate!

Zo’n move kán tegenvallen, maar kijkers waren aangenaam verrast door Terminator: Dark Fate. Veel bezoekers noemen het ‘de beste Terminator sinds Judgment Day’. Eerlijk is eerlijk: na deze blockbuster gleed de serie nogal af. De lat ligt dus niet erg hoog, maar het is toch erg leuk om te horen!

Vooral Linda Hamilton wordt overladen met complimenten voor haar rol als de keiharde robotsloper Sarah Connor. Bizar feitje: Hamilton trainde keihard voor haar terugkeer in de Terminator-reeks. Ze viel zó veel af dat de makers haar vroegen om nepborsten en -billen te dragen, om Sarah Connor wat ‘sexyer’ te maken. Een… toch wel rare move, maar dat zijn we van de Terminator-films ook wel weer gewend.

Terminator: Dark Fate is een direct vervolg op Terminator 2: Judgment Day. De andere films in het Terminator-universum worden genegeerd. Het is niet per se dat ze allemaal slecht waren, maar de verhaallijn werd steeds ingewikkelder (en bespottelijker) waardoor Dark Fate als een soort reboot wordt gezien.

Terminator: Dark Fate

In Dark Fate is er een nieuwe Terminator (Diego Luna), die jacht maakt op Dani Ramos (Natalia Reyes). Vanuit de toekomst komt er ook een ander mysterieus figuur: de mens/robothybride Grace (Mackenzie Davis) die Dani probeert te beschermen. Als de nieuwe Terminator bizar gevaarlijk blijkt, schieten Sarah Connor en haar oude ‘vriend’ T-800 (Arnold Schwarzenegger) te hulp.

Terminator: Dark Fate draait vanaf 31 oktober in de bioscoop.

Lees verder