Linda Hamilton als Sarah Connor in Terminator: Dark Fate

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda Hamilton als Sarah Connor in Terminator: Dark Fate

Linda Hamilton moest nep-borsten en kont dragen voor Terminator: Dark Fate

|
|

Laatste update:

Actrice Linda Hamilton trekt weer álle wapens uit de kast en keert eindelijk terug als überheldin Sarah Connor voor Terminator: Dark Fate. Ze werkte zich voorafgaand aan de opnames een jaar in het zweet, maar dit bleek later allemaal voor niets: ze moest borst- en kont-fillers dragen?!

Blijkbaar vonden de makers dat haar borsten en kont niet 'groot genoeg' waren. In de nieuwste Graham Norton Show vertelt Linda - met Terminator-collega Arnold Schwarzenegger naast zich - over haar trainingsschema. "Ik was een jaar lang bezig om strak en fit te worden", begint Linda. "En ik at haast geen koolhydraten." Nou, had ze dus gewoon wél kunnen doen...

Kritiek

Linda vertelt hoe de makers opeens aan kwamen zetten met nep-borsten en kont-vullingen. Die zogenoemde 'padding' moest ze onder haar Sarah Connor-kleding stoppen. Dat Linda ondanks haar strakke workouts en dieet toch niet 'sexy' genoeg was, schiet bij kijkers in het verkeerde keelgat. Er wordt met veel woede en ongeloof gereageerd op twitter.

Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate negeert bewust de laatste films met de Arnie's cyborg omdat die gewoon hartstikke ruk waren. Je kunt dit daarom zien als een direct vervolg op Terminator 2: Judgment Day. Deadpool-regisseur Tim Miller regisseerde en geestelijk vader van de franchise, James Cameron, verbond er zijn naam weer aan. In Dark Fate nemen Sarah en de Terminator het samen met een mens-robot-hybride (gespeeld door Mackenzie Davis) op tegen de supersterke Terminator Rev 9 (Gabriel Luna).

Terminator: Dark Fate draait vanaf 31 oktober 2019 in de bios!

Lees verder