Terminator 6 Dark Fate Linda Hamilton Arnold Schwarzenegger guns

Veronica Superguide logo
Terminator 6 Dark Fate Linda Hamilton Arnold Schwarzenegger guns

Linda Hamilton en Arnold Schwarzenegger zij aan zij in nieuwe Terminator-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de categorie “Oh ja, dat komt dit jaar ook nog uit” krijgen we eind oktober een zesde Terminator-film. De eerste trailer van drie maanden terug leek met name de bedoeling te hebben ons voor te stellen aan de nieuwe heldin Grace (Mackenzie Davis) en de nieuwe nog meer geavanceerde Terminator (Gabriel Luna). In deze nieuwe trailer krijgen we echter meer Linda Hamilton als Sarah Connor én meer Arnold Schwarzenegger als de T-800. En dat is natuurlijk wat we willen zien!

Erop of eronder!

We riepen het al eerder: voor deze filmfranchise is het erop of eronder met dit nieuwe deel. Want ook al roepen de makers nog zo hard dat we deel 3, 4 en 5 moeten vergeten en dat dit het échte derde deel is, na de smeulende hoop bagger genaamd Terminator: Genisys is het maar afwachten of mensen nog warm lopen voor een nieuw avontuur rond deze moordmachines uit de toekomst. De terugkeer van Hamilton én Schwarzenegger belooft in elk geval veel goeds, maar het lijkt er op dat zij met name als lokkertjes fungeren voor een verhaal dat vooral rond die Grace en die nieuwe Terminator draait.

Moneyshot aan het eind

Als je halverwege de trailer denkt “Mwoh, ik geloof het wel”, blijf dan toch zeker even zitten tot het eind. Dan komt namelijk pas het ‘moneyshot’, als Arnold Schwarzenegger’s T800 een mitrailleur leegschiet op het gezicht van Gabriel Luna’s onverslaanbare nieuwe Terminator.

Terminator: Dark Fate draait vanaf woensdag 23 oktober in de bioscopen.

Lees verder