Vin Diesel en Dwayne Johnson in The Fast and The Furious

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel en Dwayne Johnson in The Fast and The Furious

Terugkeer The Rock in F&F onzeker na ruzie met Vin Diesel

|
|

Laatste update:

Het thema 'familie' mag dan centraal staan in The Fast and Furious-reeks, maar achter de schermen wil het nog steeds niet boteren tussen Dwayne 'The Rock' Johnson en Vin Diesel. Eerstgenoemde heeft eindelijk een boekje open gedaan over de ruzie tussen hem en Diesel in muziekblad Rolling Stone.

Ruzie

The Rock bevestigt dat hij en Diesel tijdens het filmen van The Fate of the Furious geen scènes met elkaar hebben opgenomen. Het stukje film waar ze wél samen te zien waren, is door slimme montage in elkaar gezet. Ook waren Vin Diesel en Dwayne Johnson nooit in hetzelfde land te vinden tijdens de promotietour. 

"Vin en ik zijn een paar keer in discussie gegaan, onder meer in een face-to-face gesprek in mijn trailer", aldus The Rock. "Wat ik me daarbij realiseerde is dat we het fundamenteel oneens zijn over hoe je een film maakt en samenwerkt. Het heeft me tijd gekost, maar ik ben dankbaar dat dat duidelijk is geworden, of we ooit nog samenwerken in een Fast and Furious-film of niet."

Het artikel gaat hieronder verder.

Terugkeer?

Dat is natuurlijk dé hamvraag. Zit een eventuele terugkeer van The Rock in The Fast and Furious 9 er nog in? "Ik weet het niet zeker", laat de acteur weten. "Op dit moment ligt mijn focus op het zo goed mogelijk maken van de [Hobbs en Shaw] spinoff, maar ik wens hem het allerbeste. Ik koester geen wrok tegen hem, omdat we open naar elkaar zijn... Weet je, schrap dat laatste stuk over 'geen wrok koesteren' maar, we houden het gewoon op open zijn naar elkaar."

Het lijkt erop dat Mr. Johnson nog niet helemaal klaar is om de strijdbijl met Vin Diesel te begraven. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte.

Lees verder