Trailer: zombies werken op de lachspieren in The Dead Don’t Die

Veronica Superguide logo
Trailer: zombies werken op de lachspieren in The Dead Don’t Die

Trailer: zombies werken op de lachspieren in The Dead Don’t Die

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zombies, Bill Murray én Adam Driver! De trailer van de met sterren overladen zombiecomedy The Dead Don’t Die is gearriveerd.

Een horrorcomedy kan nóg zo’n bizar goede cast hebben: zonder bewegende beelden is het allemaal maar afwachten. Gelukkig heeft The Dead Don’t Die, met Adam Driver, Bill Murray, Tilda Swinton en vele, véle anderen nu een hilarische trailer!

Agenten Cliff Robertson (Murray) en Ronald Peterson (Driver) onderzoeken een reeks bloederige moorden. Hoewel de slachtpartijen steeds extremer worden, lijkt niemand écht onder de indruk. Zo’n zombie-invasie lijkt vooral voor extra werk en... gedoe te zorgen. Hun vrouwelijke collega (Chloë Sevigny) nemen ze al helemáál niet serieus.

De rest van de cast werd vorige week al geïntroduceerd. Steve Buscemi, Danny Glover, Selena Gomez… het rijtje gaat maar door! Het is bijna onmogelijk dat je favo acteur níet in deze horrorcomedy zit.

The Dead Don’t Die

Wanneer The Dead Don’t Die precies in Nederland de première beleeft is nog niet bekend. Van grote films weet iedereen dat ruim van tevoren, maar een kleiner (maar niet minder cool!) project is wat dat betreft een stuk flexibeler.

Van Zombieland 2: Double Tap, die ándere zombiecomedy met Bill Murray, weten we het gelukkig wel: 7 november!

Lees verder