Jawel! Ook Bill Murray keert terug in Zombieland 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jawel! Ook Bill Murray keert terug in Zombieland 2

Jawel! Ook Bill Murray keert terug in Zombieland 2

|
|

Laatste update:

Iedereen was blij toen Zombieland 2 zomaar werd aangekondigd. Nu is er méér goed nieuws: Bill Murray is weer van de partij, en hij neemt een collega-Ghostbuster mee!

In Zombieland (2009) worden Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone en Abigail Breslin achtervolgd door een hongerige kudde zombies. Ze schuilen in Los Angeles, en ontmoeten daar Bill Murray, of all people. Murray heeft zich verkleed als zombie, zodat hij gewoon over straat kan, alleen ontdekte Jesse dat... nogal laat.

Okee… We weten niet hoe groot de rol van Bill Murray wordt, aangezien hij in de eerste Zombieland op een nogal lullige wijze aan zijn einde kwam. Misschien was zijn sterfscène een practical joke? Of keert de komische droogkloot terug als een wraakzuchtige zombie?

Tegelijkertijd is er ook weinig bekend over hoe groot Dan Aykroyds rol wordt. Murray en Aykroyd speelden samen in Ghostbusters, dus de kans bestaat dat we hier iets terug van zullen zien in Zombieland 2. De eerste film is één van de gaafste zombie-films ooit gemaakt!

Zombieland 2

Volgens Geeks Worldwide is wél zeker dat de twee ‘fictieve versies van zichzelf’ zullen spelen, net als Murray dat in de eerste film deed. De plannen voor een tweede Zombieland werden al vrij snel gemaakt, nadat de horrorcomedy in 2009 een onverwachte hit werd.

Het probleem dat regisseur Ruben Fleischer en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) hadden, was dat alle acteurs snel na Zombieland megasterren werden, waardoor ze weinig tijd hadden én meer geld waard werden.

We zijn alvast erg benieuwd! We zien het vanaf 19 oktober; dan draait Zombieland 2 in de bioscoop.

Lees verder