Michael Gandolfini in The Many Saints of Newark

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michael Gandolfini in The Many Saints of Newark

Yes! Eerste trailer Sopranos-prequel The Many Saints of Newark

|
|

Laatste update:

The Sopranos eindigde alweer veertien jaar geleden, maar dit jaar krijgen we eindelijk méér Tony Soprano voor onze kiezen. Check de eerste trailer van de Sopranos-prequelfilm The Many Saints of Newark!

De nietsontziende gangster Tony Soprano is één van de geliefdste (en gevreesde!) schurken van de afgelopen eeuw. In The Sopranos deed de maffiabaas een halfslachtige poging zijn familie te redden van de criminaliteit, terwijl hij links en rechts deals sloot en concurrenten over de kling jaagde. In The Many Saints of Newark zie je hoe Tony’s eigen familie hem dit gewelddadige leven insleurde.

The Many Saints of Newark

The Many Saints of Newark vertelt het verhaal van de jonge Tony Soprano en zijn klim naar de top van de maffia in New Jersey. Tony is best pienter en wil studeren, maar zijn verknipte gangsterfamilie trekt hem stukje bij beetje de onderwereld in. Bijzonder is dat Tony gespeeld wordt door Michael Gandolfini. Michael is de zoon van acteur James Gandolfini: hij speelde de hoofdrol in The Sopranos, maar overleed in 2013 aan een hartaanval.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Jon Bernthal (The Punisher) speelt Johnny Boy Soprano, die zijn zoon eigenlijk uit de maffia weg wil houden. Alessandro Nivola speelt Dickie Moltisanti, Tony’s oom die juist heel veel talent in Tony ziet en hem los probeert te weken.

Win het weekend van je dromen!

The Many Saints of Newark draait als het goed is op 24 september in de bioscoop. Misschien dat het gangsterdrama tegen die tijd ook op HBO Max te zien is in Nederland.

Lees verder