Trailer: onmogelijke liefde in romcom Little Italy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: onmogelijke liefde in romcom Little Italy

Trailer: onmogelijke liefde in romcom Little Italy

|
|

Laatste update:

Een chefkok keert terug naar haar oude volkswijk. Vindt ze de liefde van haar leven in Little Italy? Bekijk de trailer!

Vanwege een visumkwestie keert de Amerikaanse chef Nicole (Emma Roberts) vanuit Londen terug naar haar geboortestad; New York. Om precies te zijn naar de wijk Little Italy, waar haar familie al generaties woont. Nikki staat niet bepaald te springen: ze emigreerde niet voor niets!

Romeo en Julia?

In New York ontmoet ze de knappe Leo (Hayden Christensen). Er is één probleem: hun families runnen allebei een pizzarestaurant, en haten elkaar met een ongezonde passie! De kaarten lijken geschud voor een eigentijdse vertelling van Romeo en Julia. Het lijkt er in elk geval een stuk minder bloederig aan toe te gaan!

Little Italy is geregisseerd door Donald Petrie. Petrie is gespecialiseerd in (romantische) comedy’s. Zijn eerdere werk omvat bijvoorbeeld Richie Rich, Miss Congeniality met Sandra Bullock én How To Lose a Guy in 10 Days.

Bekende gezichten

Roberts maakte de laatste jaren naam in o.a. Scream Queens en American Horror Story. In het achtste seizoen van AHS keert ze terug als de meedogenloze Madison Montgomery. Christensen werd wereldberoemd als Anakin Skywalker/Darth Vader in de Star Wars-prequels. Sindsdien is hij gelukkig een beter acteur geworden... Zand...

Naast de hoofdrolspelers zijn er nóg een paar aardige acteurs te zien. Alyssa Milano (Melrose Place, Charmed) komt voorbij, net als Danny Aiello (The Godfather: Part II, Do The Right Thing) en Jane Seymour (Dr. Quinn, Medicine Woman).

Waar en wanneer Little Italy precies te zien is, is helaas nog niet bekend.

Lees verder