The b*tch is back! Oude bekende keert terug in American Horror Story

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The b*tch is back! Oude bekende keert terug in American Horror Story

The b*tch is back! Oude bekende keert terug in American Horror Story

|
|

Laatste update:

De opnames van het achtste seizoen American Horror Story gingen dit weekend van start. Mét een oude publiekslieveling, zo lijkt het!

Emma Roberts, die in het derde seizoen de heks Madison Montgomery speelde, plaatste dit korte filmpje op Instagram, wat snel werd opgepikt!

Het lijkt er dus op dat Roberts terugkeert als fan-favorite Madison. Enerzijds is dat een beetje vreemd omdat Montgomery stierf in Coven (twee keer zelfs!), maar in de magische horrorwereld van AHS is bijna alles mogelijk!

Langzamerhand wordt er steeds meer bekend over het achtste seizoen van de serie. Aanvankelijk zei bedenker Ryan Murphy dat de serie terug zou keren naar de bovennatuurlijke roots van het eerste en derde seizoen.

Coven House?

Deze week werd duidelijk dat we dit behoorlijk letterlijk kunnen nemen. Het achtste seizoen wordt zelfs een cross-over tussen de werelden uit Murder House en Coven. Dit zou de aanwezigheid van Madison natuurlijk kunnen verklaren. Volgens Murphy verschijnt het achtste seizoen dit jaar nog: in september.

Naast Roberts keren ook Evan Peters (haar verloofde), Kathy Bates en Sarah Paulson terug in American Horror Story. Roberts’ Scream Queens-collega Billie Lourd is weer van de partij, samen met Adina Porter, Cheyenne Jackson, Billy Eichner en Leslie Grossman. Een belangrijke nieuwe aanwinst voor de cast is de moeder aller diva’s Joan Collins!

Lees verder