Nieuwe American Horror Story wordt cross-over seizoen 1 en 3

Veronica Superguide logo
Nieuwe American Horror Story wordt cross-over seizoen 1 en 3

Nieuwe American Horror Story wordt cross-over seizoen 1 en 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat seizoen 8 van American Horror Story er aan zat te komen kondigde regisseur Ryan Murphy eerder al aan. Maar op Twitter geeft hij nóg een hint. Zo schrijft hij dat de nieuwe serie een cross-over wordt van seizoen 1 Murder House en seizoen 3 Coven.

Terwijl seizoen 1 zich afspeelt in een vervloekt huis in Los Angeles, was de setting van seizoen 3 een kostschool voor jonge meisjes in New Orleans.

Terugkerende personages

Een aantal acteurs die in de vorige seizoenen speelden, keren terug in het nieuwe seizoen. Eerder werd al bekend gemaakt dat Billie Lourd terugkeert in seizoen 8, die ook in het zevende seizoen te zien was. 

Maar ook Sarah Paulson, Evan Peters en Kathy Bates keren terug, die eerder ook al in het eerste en derde seizoen te zien waren. 

Paulson speelde in seizoen 1 Billie Dean Howard en in Coven Cordelia Foxx. Peters had in het eerste seizoen de rol van de moordlustige tiener Tate Langdon op zich genomen en in seizoen 3 die van president Kyle Spencer. Bates voegde zich in Coven toe aan de cast, in de rol van Madame Delphine LaLaurie die bekend stond om het vermoorden en martelen van zwarte slaven.

Nog onduidelijke verhaallijn

Wat het verhaal precies zal worden, is nog niet bekend en buiten zijn hints op Twitter wilt Murphy er verder ook niets over uitlaten. Wel wordt het weer heel wat griezeliger en mysterieuzer dan het vorige seizoen Cult.

Het is dus nog heel even afwachten, maar dit jaar september wordt seizoen 8 al uitgebracht. In de tussentijd zullen we het Twitter-account van Murphy goed in de gaten houden, voor het geval hij nog meer hints de wereld in slingert.

Lees verder