Trailer: Netflix goes India met de horrorserie Ghoul!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Netflix goes India met de horrorserie Ghoul!

Trailer: Netflix goes India met de horrorserie Ghoul!

|
|

Laatste update:

We kennen Indiase films en series voornamelijk als ‘Bollywood’-musicals, maar Netflix wil dat graag veranderen. Check de trailer van Ghoul: een nieuwe horrorserie van de makers van Paranormal Activity en Insidious!

Geheim agente Nida (Radhika Apte) wordt ingeschakeld om een gevaarlijke terrorist te verhoren. Deze booswicht is echter gevaarlijker dan gedacht! Hij kent ieders diepste, beschamendste geheimen en speelt vuile spelletjes met zijn ondervragers. Wie zit er nu eigenlijk gevangen in deze basis?

Als Ali Saeed (Mahesh Balraj) op onverklaarbare wijze ontsnapt, wordt de nachtmerrie óók nog levensgevaarlijk! Een terrorist is al erg zat, maar deze is - letterlijk - een monster!

Internationaal

Ghoul is bedacht en wordt geregisseerd door Patrick Graham. Als regisseur is hij vrij onbekend, maar horror-specialist Jason Blum (Insidious, Get Out, Paranormal Activity) is ook nauw bij de serie betrokken.

Netflix probeert steeds een groter publiek te bereiken, en internationale producties spelen daar een belangrijke rol in. Het streamingplatform brengt volgend jaar bijvoorbeeld zijn eerste Nederlandse serie; ook horror. Angst is natuurlijk een vrij universele emotie! Netflix kocht in februari de rechten op de - toen nog - film, en veranderde Ghoul in een miniserie. Vanaf 24 augustus zijn de verschrikkingen in de militaire basis te streamen!

Lees verder