Katherine Langford in Cursed op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katherine Langford in Cursed op Netflix

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Iedere week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week onder meer de gloednieuwe fantasyserie Cursed, de terugkeer van Suits en een bijzonder griezelige sciencefictionfilm! Check hier de beste series nu op Netflix!

SERIES

Cursed: Seizoen 1

In Cursed speelt Katherine Langford (13 Reasons Why) de rol van de rebelse Nimue. In haar zoektocht naar de legendarische magiër Merlijn bundelt zij de krachten met de mysterieuze huurling Arthur. Lees hier onze recensie van deze gloednieuwe fantasyserie!

Dicte: Seizoen 3

In het derde seizoen van deze Deense misdaadserie stapt de titelheldin in het huwelijksbootje. Maar het duurt niet lang voordat de misdaadjournaliste een nieuwe zaak voor haar kiezen krijgt… en die is persoonlijker dan ooit! Meer spannende series vind je in ons overzicht van de beste misdaadseries op Netflix!

Suits: Seizoen 8

Sinds vandaag staat ook het nieuwe seizoen van Suits op Netflix. Althans, de eerste tien afleveringen. De overige zes afleveringen van deze populaire advocatenserie zullen later aan de streamingdienst worden toegevoegd. Iets om naar uit te kijken, zullen we maar denken…

Skin Decision: Before and After: Seizoen 1

In Skin Decision: Before and After volgen we de dagelijkse praktijk van dokter Sheila Nazarian en verpleegster Jamie. Dit duo ontvangt de meest uiteenlopende cliënten die iets aan hun lichaam willen veranderen. Deze realityserie vertelt de verborgen verhalen achter deze chirurgische ingrepen.

The Business of Drugs: Seizoen 1

Zoals de titel al weggeeft, belicht deze nieuwe docuserie de internationale handel in narcotica. Voormalig CIA-analyste Amaryllis Fox reist de hele wereld over om deze schimmige business in kaart te brengen. En dat blijkt al snel niet zonder gevaar!

FILMS

Fatal Affair

In deze zwoele thriller laat de getrouwde Ellie zich verleiden door haar oude vriend David. Maar wanneer haar huwelijk in gevaar komt, besluit zij het contact met haar oude vlam te verbreken. David laat zich echter niet zomaar aan de kant zetten…

Flight

Piloot Whip Whitaker wordt gezien als een held, omdat hij tijdens hij een vliegtuigcrash het hoofd koel hield en zo tientallen mensen heeft gered. Maar een onderzoek naar het ongeluk stelt de vliegenier in een heel ander daglicht. Denzel Washington werd voor zijn bijzondere rol genomineerd voor een Oscar.

Patriots Day

In 2013 pleegden twee broers een terroristische aanslag tijdens de Boston Marathon, waarbij drie doden en honderden gewonden vielen. In Patriots Day wordt deze inktzwarte dag en de klopjacht op de daders gereconstrueerd. Mark Wahlberg speelt een politieagent die een belangrijke rol speelt in de zoektocht naar de aanslagplegers.

Eagle Eye

Nadat zijn tweelingbroer is overleden, wordt er een enorm geldbedrag op de bankrekening van Jerry gestort. Ook worden er ongevraagd wapens bij hem thuis afgeleverd. Wanneer hij op de vlucht slaat voor de FBI, is dat het begin van een bizarre klopjacht.

The Foreigner

Een timide restauranthouder zint op wraak nadat zijn dochter is omgekomen bij een bomaanslag. Hij hoopt dat een hooggeplaatste politicus hem kan helpen in zijn zoektocht naar de daders. Deze aardige actiethriller is vooral de moeite waard dankzij actieveteranen Jackie Chan en Pierce Brosnan in de hoofdrollen.

Brüno

Drie jaar nadat Sacha Baron Cohen een bioscoophit scoorde met Borat, deed hij het nog eens dunnetjes over met Brüno. Dit typetje uit Da Ali G Show is een flamboyante Oostenrijker met een voorkeur voor fashion en eurodance. In deze bioscoopfilm probeert de titelheld het te maken als modereporter in Amerika.

Along Came a Spider

Na Kiss the Girls kruipt Morgan Freeman opnieuw in de huid van forensisch psycholoog Alex Cross. Deze keer krijgt hij te maken met een mysterieuze ontvoeringszaak in Washington. Gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van James Patterson.

Event Horizon

Zeven jaar nadat de Event Horizon onder vreemde omstandigheden verdween, keert het ruimteschip weer terug in ons zonnestelsel. Een groep astronauten reist af naar het schip om de bemanning te onderzoeken… maar wat ze daar aantreffen overtreft hun grootste nachtmerries. Meer griezelig goede titels vind je in ons overzicht van de beste horrorfilms op Netflix!

Lees verder