spenser confidential Netflix trailer mark wahlberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
spenser confidential Netflix trailer mark wahlberg

Kijken: eerste Spenser Confidential-trailer van de makers van Fast and Furious

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Na het enorm vette Triple Frontier en het bijzonder knallende 6 Underground mogen we ons verheugen op het volgende Netflix-actiespektakel: Spenser Confidential. De hoofdrol in deze film is weggelegd voor Mark Wahlberg… en als we op de eerste trailer mogen vertrouwen, staat hem - dankzij de makers van de Fast & Furious-reeks - heel wat te wachten!

Nieuwe Netflix-actiefilm met Mark Wahlberg

Spenser (Mark Wahlberg) is een voormalig agent, die er (in ieder geval naar eigen zeggen) in is geluisd. Zodoende moest hij een paar jaar brommen in de bak. In Spenser Confidential zien we hoe hij vrij wordt gelaten met het idee zijn verleden achter zich te laten… Tegen beter weten in laat hij zich echter toch strikken door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (Alan Arkin). Henry wil dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke). Zo te zien, komt er uiteindelijk echter weinig van trainen... Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, kan hij namelijk niet anders dan achter de daders aangaan.

Spenser Confidential: van de Fast & Furious-makers

De Netflix-film Spenser Confidential wordt geproduceerd door de mensen achter de gave Fast and Furious-reeks. En dat is ook wel te zien aan bovenstaande flitsende trailer! Om tot het verhaal van de actiefilm te komen, haalden de makers inspiratie uit het boek Wonderland van Ace Atkins. Of de film het bronmateriaal eer aan weet te doen, kun je 6 maart ontdekken. Dat is namelijk de releasedatum van Spenser Confidential op Netflix.

Lees verder