Trailer: magische koninkrijken in The Nutcracker And The Four Realms

Veronica Superguide logo
Trailer: magische koninkrijken in The Nutcracker And The Four Realms

Trailer: magische koninkrijken in The Nutcracker And The Four Realms

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Get your Disney on! De tweede trailer van The Nutcracker And The Four Realms is zojuist verschenen. Betreed een magische wereld met Mackenzie Foy, Morgan Freeman en Helen Mirren.

Disney’s versie biedt een nieuwe kijk op het verhaal Nussknacker Und Mausekönig van E.T.A. Hoffmann, en het beroemde ballet van Tsjaikovski. 

Clara (Mackenzie Foy) ontdekt dankzij haar grootvader Drosselmeyer (Morgan Freeman) dat haar moeder de koningin én maakster is van een schitterend sprookjesland. Daarmee is Clara dus… de prinses! Sinds haar moeder overleed is het echter een rommeltje in The Four Kingdoms.

Noten worden gekraakt

De koningin van Peperkoekland (Helen Mirren) probeert de macht te grijpen, met hulp van de Muizenkoning (Charles ‘Lil Buck’ Riley). De inwoners van de andere koninkrijken roepen Clara op om ze te redden van dit duivelse duo. Het meisje krijgt gelukkig hulp van de Sugar Plum Fairy (Keira Knightley) en de dappere notenkraker Phillip (Jayden Fowora-Knight).

The Nutcracker And The Four Realms is geregisseerd door Lasse Hallström (What’s Eating Gilbert Grape, Chocolat) én Joe Johnston (Jumanji, Captain America: The First Avenger). Hallström deed het meeste werk, maar had geen tijd voor de geplande reshoots, die Johnston van hem overnam.

Good busy

Disney gaat sowieso lekker met live-action-films! The Jungle Book (2016) en Beauty And The Beast (2017) waren megaknallers voor de ‘House of Mouse’. Volgend jaar verschijnen ook nog nieuwe versies van Dumbo, Aladdin én The Lion King.

The Nutcracker And The Four Realms draait vanaf 1 november in de bioscoop.

Lees verder