Zet je schrap! Dit is de eerste trailer voor Disney’s Dumbo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zet je schrap! Dit is de eerste trailer voor Disney’s Dumbo

Zet je schrap! Dit is de eerste trailer voor Disney’s Dumbo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zakdoeken klaar; janken maar! Disney heeft de eerste trailer van Dumbo online gezet! Colin Farrell, Eva Green en Danny DeVito ontmoeten de aerodynamische olifant.

Dumbo is het onvergetelijke verhaal van een kleine olifant met gigantische oren. Met zijn flappers wordt hij het mikpunt van spot, totdat hij blijkt te kunnen vliegen!

In deze versie van Dumbo speelt Colin Farrell de veteraan Holt Farrier. Hij wordt door circusdirecteur Max Medici (Danny DeVito) ingehuurd om voor een pasgeboren olifantje te zorgen. Zijn kinderen raken al snel verslingerd aan de kleine Dumbo. Farrier zélf heeft vooral oog voor de bloedmooie trapezeartiest Collete Marchant (Eva Green).

De problemen voor Dumbo beginnen pas goed als zakenman V. Vandemere (Michael Keaton) het circus koopt, zodat hij de kleine vliegende olifant uit kan buiten. 

Live-action

De film wordt geregisseerd door Tim Burton, en is losjes gebaseerd op de animatiefilm uit 1941. De tekenfilm draaide voornamelijk om Dumbo zelf, en de worstelingen die hij had met zijn zelfvertrouwen. O.a. de aanwezigheid van V. Vandemere is een wijziging ten opzichte van de originele film.

Dumbo is slechts één van de nieuwe live-action-films die zijn gebaseerd op Disney-tekenfilms. Beauty And The Beast (met Emma Watson en Dan Stevens) was vorig jaar al een grote hit. Naast Dumbo verschijnen volgend jaar óók bewerkingen van The Lion King en Aladdin. In 2020 is Mulan aan de beurt.

Dumbo draait vanaf 27 maart in de bioscoop.

Lees verder